Blumil Go

Licht en wendbaar

Blumil Go aankoppelhandbike- TNS België

Alles elektrisch

Klaar om te gaan

Blumil Go

Onder de noemer ‘it’s a good fit’ leveren wij producten welke de mobiliteit van mensen vergroten. De insteek van TNS België is dan ook geen enkele technische ontwikkeling in mobiliteitsvraagstukken uit de weg te gaan.

Zie hier deze gepatenteerde aankoppeling, welke zonder enige krachtinspanning en toevoeging van ontvangst brackets, op uw rolstoel aangekoppeld kan worden. Iemand moet de lat steeds hoger durven leggen. Dat is de sleutel naar een beter bruikbaar product.
Neem contact op met uw verdeler en boek een vrijblijvende demo.

Blumil Go

De Blumil GO elektrische handbike. Elektrisch aankoppelen met één druk op de knop. Geen adapters nodig op uw rolstoel. Past op vrijwel elk vast frame rolstoel met vaste voetplaat en vanwege de enorm korte draaicirkel zelfs binnenshuis te gebruiken.

Klein opvouwbaar met een gewicht van 13 kilo inclusief accu. Ideaal voor al uw uitjes op verhard terrein. De accu is tevens voor vliegtransport toegestaan.

Zowel gas als rem zijn elektrisch bedienbaar met de duim. Voor het aankoppelen is geen handfunctie of handkracht vereist.

Blumil GO

Licht en wendbaar

Blumil Go aankoppelhandbike- TNS België

Past het op mijn rolstoel?

BLUMIL GO is speciaal ontwikkeld voor rolstoelen met een stijf frame. Het zou gemakkelijk moeten passen op alle rolstoelen met een stijf frame van de meest populaire fabrikanten zoals Panthera, Kuschal, Invacare, Meyra, Progeo en meer. Houd er rekening mee dat het niet geschikt is voor opvouwbare rolstoelen. De maximale hoogte van de voetensteun is 12 cm.
Past het op mijn rolstoel?
Ga naar de inhoud