Blumil Sport

Snel en robuust

Blumil Sport Elektrisch trekdeel - TNS België

Groot en duidelijk display

Schijfremmen

Blumil Sport

Onder de noemer ‘it’s a good fit’ leveren wij producten welke de mobiliteit van mensen vergroten. De insteek van TNS België is dan ook geen enkele technische ontwikkeling in mobiliteitsvraagstukken uit de weg te gaan.

Zie hier deze gepatenteerde aankoppeling, welke zonder enige krachtinspanning en toevoeging van ontvangst brackets, op uw rolstoel aangekoppeld kan worden. Iemand moet de lat steeds hoger durven leggen. Dat is de sleutel naar een beter bruikbaar product.
Neem contact op met uw verdeler en boek een vrijblijvende demo.

Blumil Sport

De Blumil SPORT elektrische handbike. Elektrisch aankoppelen met één druk op de knop. Geen adapters nodig op uw rolstoel. Past op vrijwel elk vast frame rolstoel met vaste voetplaat.

Met een actieradius van ruim 50 km komt u overal op zowel verhard als onverhard terrein. Zijn enorme power geeft u een overweldigend gevoel van vrijheid.

Blumil Sport Tetra

Blumil Sport Tetra

De Blumil Sport is ook leverbaar in tetra uitvoering met aanpaste gasbediening, rembediening of beide.

Blumil SPORT

Snel en robuust

Blumil Sport - TNS België

Past het op mijn rolstoel?

BLUMIL GO is speciaal ontwikkeld voor rolstoelen met een stijf frame. Het zou gemakkelijk moeten passen op alle rolstoelen met een stijf frame van de meest populaire fabrikanten zoals Panthera, Kuschal, Invacare, Meyra, Progeo en meer. Houd er rekening mee dat het niet geschikt is voor opvouwbare rolstoelen. De maximale hoogte van de voetensteun is 12 cm.
Past het op mijn rolstoel?
Ga naar de inhoud