TNS België op REVA2023

100% maatwerk, handgemaakte rolstoelen en een persoonlijke benadering. Dat is TNS! Komt u op 7, 8 en 9 december op REVA2023 met ons kennismaken? U vindt ons in stand A1.22.

TNS België brengt als importeur de producten van TNS revalidatie service via de Belgische verdelers op de markt. Ontdek de mogelijkheden van de Activator, onze 100% maatwerk ADL rolstoel, reeds aan te vragen via de BTC en binnenkort in terugbetaling via de VSB. De TNS Activator is een lichte en compacte vastframe rolstoel voor dagelijks gebruik. De rolstoel wordt met de hand vervaardigd in Nederland en heeft een transportgewicht vanaf 5 kg.

Win een Activator op maat!

Maak een selfie met onze rolstoel in de stand, deel deze op Instagram of Facebook, tag ons in uw foto en maak kans op uw eigen op maat gemaakte Activator!*

TNS België op REVA2023
Daarnaast introduceren wij de Cub, een kantel- en vouwbare kinderrolstoel/duwwandelwagen die meegroeit met het kind. Het optionele en gemakkelijk monteerbare voorzetwiel maakt de Cub daarnaast geschikt voor bos, strand en andere ruwe ondergronden. Wij verwachten dat de Cub in 2024 beschikbaar zal zijn in terugbetaling.

Ook zullen wij het V-Trak rugleuning programma weer aan u tonen. Bezoek onze stand om kennis te maken met deze rugleuningen met instelbare laterale en lumbale ondersteuning en de vele mogelijkheden en uitvoeringen uit te proberen.

Tot slot kunt u ook de Blumil Go of Blumil Sport elektrische handbikes of de manuele of elektrische Trekinetic all road rolstoel bij ons uitproberen.

Zien we u op de beurs?

*Niet gewonnen? Niet getreurd! De Activator is reeds aan te vragen via de BTC en binnenkort in terugbetaling via de VSB.

Over REVA
REVA wijst mensen met een beperking, ouderen, mantelzorgers, dienstverleners en andere professionals de weg doorheen het zorgaanbod. Rol zeker eens binnen, want een bezoek aan REVA2023 is dubbel en dik de moeite waard, van hoe ver u ook komt. Naast ons aanbod krijgt u ook de producten en diensten van de andere exposanten te zien.

Gratis toegangskaart
Wilt u gratis de REVA2023 bezoeken? Dat kan! Bestel uw gratis kaarten hier!

 

In het ruime REVA-aanbod zit er vast iets voor u.

 • REVAtalks biedt lezingen over diverse thema’s.
 • Op REVAschool maken leerlingen van zorgopleidingen in het middelbaar onderwijs uitgebreid kennis met dienstverlening en hulpmiddelen voor mensen met een beperking en ouderen.
 • REVAhome maakt bezoekers wegwijs in diensten en producten voor wonen en vrije tijd.
 • Op de REVAsportvloer worden verschillende G-sportdisciplines getoond.
 • REVAcation biedt informatie voor iedereen die op zoek is naar toegankelijk reizen en aangepaste vakanties.
 • ZieZo Vlaanderen toont u een uitgebreid aanbod voor blinden en slechtzienden, familie, mantelzorgers en professionals.

Bekijk het volledige programma hier.

Hoe bereikt u REVA2023?

Met de wagen?
The Loop, de ring rond Flanders Expo, bereikt u als volgt:

Via E40 vanuit Brussel of Oostende: neem afrit 14
Via E17 vanuit Kortrijk: de verkeerswisselaar te Zwijnaarde met de E40 richting Oostende, neem afrit 14: R4/Expo.
Via E17 vanuit Antwerpen: neem afrit Zwijnaarde of Destelbergen naar buitenring R4 richting Eeklo.

Eenmaal op The Loop volgt u afrit 7 naar bezoekersparking B. Er is parking voorzien voor houders van een officiële parkeerkaart, volg in dat geval de lichtborden naar de gratis parking voor mensen met een handicap op The Loop.

Met het openbaar vervoer?
Neem de (aangepaste) tram 1 vanuit station Gent Sint-Pieters. Die brengt u in vijf minuten ter plaatse.

Aan beide haltes staan assistenten voor u klaar. Indien u met een scootmobiel komt of als er geen rolstoelplaatsen meer beschikbaar zijn op de tram zullen deze assistenten, in samenwerking met Mobar vzw, ter plaatse het vervoer met u regelen. Komt u met een grote groep of wilt u dit graag vooraf al regelen? Neem dan contact op met Mobar vzw, op 09 216 20 67.

Info & dienstregelingen: nmbs.bedelijn.bemobar.eu

Let op: enkel officieel erkende en herkenbare assistentiehonden zijn toegelaten op de beurs. Andere honden en huisdieren zijn niet toegelaten in Flanders Expo.

Wedstrijdvoorwaarden:

 • Wij geven 1 maatwerk Activator weg
 • Op vrijdag 22 december wordt de winnaar bekend gemaakt. De foto die op dat moment de meeste likes heeft op Facebook of Instagram, wint!
 • Minderjarigen moeten toestemming hebben van hun ouders om mee te doen
 • Iedere beursbezoeker mag met 1 foto deelnemen
 • Facebook en Instagram staan buiten deze winactie
 • Deelname aan deze actie is gratis
 • Eventuele klachten naar aanleiding van deze winactie kunnen ingediend worden via een van de kanalen op onze website.
Ga naar de inhoud