Trekinetic GTE

Just don't call it a wheelchair!

Trekinetic Allroad Elektrisch - TNS België

Robuuste elektrische besturing

Pneumatische ondersteuning voetbank

Dynamische brake rem-/stuurinrichting

Trekinetic Allroad Elektrisch

7 jaar ontwikkeling heeft geleidt tot dit nieuwe concept. Een enorm wendbare rolstoel te gebruiken op zowel verhard als onverhard terrein, waarbij de benodigde krachtsinspanning veelvuldig is gereduceerd en een boswandeling weer voor iedereen tot de mogelijkheden behoord.

Zowel handbewogen als elektrisch verkrijgbaar.

  • Zithoek instelbare zitschaal
  • Geveerd onderstel
  • Instelbare camberstand
  • Vouwbaar
  • Inschuifbare voetplank

Trekinetic Allroad Elektrisch GTE

De Trekinetic Allroad Elektrisch lichtgewicht rolstoel is het paradepaardje van Trekinetic. In tegenstelling tot de K2, is de GTE volledig elektrisch aangedreven. In deze stoel, die in het Verenigd Koninkrijk wordt gemaakt, is Formule 1– techniek verwerkt. De stoel is geschikt voor zowel binnen als buiten en zeer wendbaar. De Trekinetic Allroad, de naam zegt het al, is geschikt voor vrijwel alle lastig begaanbare terreinen, zoals strand, bos, kasseien en onverharde wegen.

Het ontwerp met drie wielen zorgt voor een stabiele verdeling van het lichaamsgewicht en balans en de vering bij het achterwiel maakt dit tot een hele comfortabele stoel. De Trekinetic weegt slechts 34 kg en rijdt 6 km per uur. Door het gepatenteerde Varicam-systeem is de stand van de wielen eenvoudig aan te passen aan binnen en buiten.

De rolstoel is vouwbaar.

Trekinetic GTE

Just don't call it a wheelchair!

Trekinetic GTE
Ga naar de inhoud